Over Beside Rugs

Dankzij tientallen jaren ervaring, het gebruik van de beste materialen, de beste ontwerpen en traditionele productietechnieken bieden wij vloerkleden van hoge kwaliteit. Door het gebruik van verschillende productietechnieken, materialen en kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij selecteren alleen de beste ontwerpen op basis van onze jarenlange ervaring. Dit maakt onze collecties uniek. Naast kwaliteit richten wij ons op service voor onze dealers en eindgebruikers. Via ons zorgvuldig geselecteerde dealernetwerk bieden wij geweldige service voor, tijdens en na de aankoop van jouw vloerkleed. Zo kun je optimaal genieten van jouw ideale vloerkleed.
Bij Beside Rugs hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en importeren van vloerkleden uit diverse landen. Hierdoor kunnen wij een mooi en kwalitatief hoogwaardig eindproduct leveren, ondersteund door een goede service voor, tijdens en na jouw aankoop! Dit in samenwerking met door ons geselecteerde retailers.
Vind jouw dealer
Ben je op zoek naar een uniek vloerkleed, op maat gemaakt en voor een aantrekkelijke prijs? Ga dan voor een vloerkleed van Beside Rugs!
Ontdek